andreavill

Alla inlägg den 19 augusti 2010

Av Andréa Bylock - 19 augusti 2010 23:41

Idag har varit en lång dag.. En lång dag utan mjölk! När jag kom från C vid tiotiden trodde jag det var något hemskt läskigt i påsen på trappen, det vara dock bara en farinlimpa som Giggan hade bakat! Det var väldigt snällt.. Iofs är det jag som skulle bjuda på nånting eftersom Emelie sköter manikyr & pedikyr på Maja-Flingan!

Imorgon ska jag få äta brödet med mjölk, för det är det första jag ska göra på morgonen! Gå ut å mjölka korna!


Har fixat lite fina papper till ridskolan. Om det fanns ett jobb där man bara kunde få skriva fina dokument i datorn så skulle jag vilja ha det. Ett toppenjobb om jag dessutom kunde få fixa, typ måla å bygga; vara kreativ helt enkelt.


Har varit i kontakt med den kära hovslagaren... Det är märkligt att inte hovslagarskolan har en delkurs som heter: "Kundservice, ring upp och ge ett någotsånär korrekt svar"


Imorgon ska jag plocka äpplen till C i en trädgård. Då blir hon glad. Hon är minst lika mycket gottegris som sin matte...

Låna böcker och beställa linser. Stort komihåg är att jag måste ringa veterinären som var ute till C när hon hade såret. Agria vill ha ett underlag som inte jag hade fått.


Ang. hindren som vi har målat. De kommer enbart användas till tävling och organiserade träningar. Det finns ca 15 bommar + sockerbitarna och kanske ett par stöd att använda under "fri-hoppning"-tiden. Även en grind plus en hel mur =)


Nu ska jag nog sova... Ska kanske äta en liten limpmacka bara =)



Av Andréa Bylock - 19 augusti 2010 16:09

Jag visste att tonåirngar kunde vara arbetssamma men inte så här villiga!! Lollo & Angie har målat nästan var och varannan dag i två veckor. Allt som skulle göras är gjort och det av bara två personer, visst Therre och jag och småtjejerna har hjälpt till i två dagar men ändå bara en liten fjuttedel av allt deras slit. Noggranna och  flitiga tjejer! De fick den stora belöningen i dag.. Mc D   

Jag vill bara meddela till övriga ryttarinnor i klubben som känner sig sugna på att hoppa att ni numera bara har några få bommar och sockerbitarna att använda. För det är dålig stil att hoppa på materialet och sen inte intressera sig för att fräscha upp det, det är ju trots allt vårat tillsammans...


Det är så himla fint, det är alla mäjliga färger. Både lite mer galet och lite mer sofistikerat! Det är bara infångare som saknas, men det har vi en rätt så bra idé på hur vi ska lösa det... 4 st för 300 kr!


Ser fram mot lördagen då Ida och jag bestämt oss för utgång i Örebro. Hoppas det blir roligt! Å jag hoppas Malin hänger på =)Å Fia med!!


Nu ska jag inta soffan och vänta på Backmannarna! För ikväll blir det ridning av grabbarna!

Presentation


Andréa bloggar om allt och inget.Oviktiga och viktiga händelser i livet

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards