andreavill

Alla inlägg under juni 2010

Av Andréa Bylock - 17 juni 2010 23:15

Ami drog ned mig i snabbmatsträsket nu på kvällen å grabbarna där frågade "har ni ridit i dag med, tjejer?" Då har man varit där för ofta haha!!


Jobb idag, ända till 17! Det är segt när man stänger, förmiddan går alltid fortare. Idag var vi till unedet. Några knas-barn hoppade i. Jag satt mest å frös!!!


På kvällen så hade jag sällskap av Ami med hästarna. Tömkörde Mojje, som vanligt duktig. Lite trött, oxå som vanligt!

Nu ska jag sova, känns skönt att vara trött!

Imorgon genrep som sagt!

God natt

Av Andréa Bylock - 16 juni 2010 22:23

Har idag fått känna på egen medicin.. Madde drillade mig, visserligen bara 30 min, kändes som hundra!! Red med C och fick vi träna på massa bra saker, saker som jag på ett sätt vet om men låtsats som om jag inget vet... men nu måste jag väl träna eftersom det nu är out in tha public så att säga!

Hon gillade dock inte att Judson lämnade henne alone på banan. Då visade hon upp sig från sin bästa hoppjerka sida!! Kärlek!


Summan av den här träningsvärken är att det är dumt att både rida "hårt" och gå 5 km..


Jobbade min första dag, det är härliga ungar och ohärliga ungar!! JohnJohn är en stark favvo, likaså Gabbe och Kajsa.

Träffade Oliver och Rasmus på Kronis efter å det var härligt att se dom.


Nu har jag hetsätit vårrullar å ris och too much thai sås!

Duscha och ta hand om min svaga lekamen.

Hej på er...

Ps. generalrep på fredag inför midsommar, en midsommar som jag tror gynnar singeltjejer!!

Av Andréa Bylock - 15 juni 2010 20:28

Började dagen med att lämna igen massa böcker, skönt att bli av med det! Nu är det bara att försöka finna höstens alla böcker någonstans... Men det löser sig tror jag.

Förhoppningsvis läser jag naturvetenskap, lite biologi och fysik den första halvan.

Nu kollar jag på hur många som sökt till "mina" kurser, iofs har jag garanti eftersom jag läser ett program men ändå lite intressant...21 st har sökt samma som jag i första hand, men bara en utav dom utanför ett program.. Så det blir nog bra om man bara blir runt 20.

41 st hade valt lärarprogrammet engelska i första hand...


Jag åkte till ridskolan för lite hoppning med tjejerna.. Det hela blev till en happening... Två avramlingar. Madde får, som vanligt, skyla sig själv och Carrs häst tränade på pirutetter idag!! Emelie var på härligt humör som gjorde hela ridpasset till en fröjd! Inte!! en tjej med mer negativa tankar om sig själv är svår att hitta!! Men söta är dom i alla fall!

Åkte, efter lite skvaller, hem och i Linnebäck stod polisen och hade blåskontroll!! Haha... så det blev oxå ett happening!

Försökte spetta lite stolp sen, men lättare sagt än gjort i stenröset Boviken! Fick ner en av fyra tänkta... Okej nu får Joppe i alla en okej hage..

Red en sväng med Jódis och Raija. C var lite tlött idag! Men okej, nu måste jag snart gå till banan... blää!


Håller på med mina sadelproblem.. vi har alla olika gnissel som ligger. Lollo har kanske en som passar, ska försöka få till ett lån innan hon åker till Barfelona!

Hoppas oxå på att vår brodyr blir färdig snart.. Vi kommer synar i alla fall.. Dock inte i klass med LiRFs gamla jackor men nära!! Funderar på om vi ska slå till med rosetter i samma färgkombo, som clear round...?! Jaja.. vi får se..


Nu kokar min färskpotatis och sen blir det jordgubbar till efterrätt!! Lilla midsommarafton!

Therre hälsade att hon ville äta födelsedagsmiddag på fredag, men vad ska jag skaka fram som present...

Alternativ:

o Upplevelsekort från nöjesparken Linnebäck. Rodeo IRL och andra spännande aktiviteter...

o Ett eget händigt smycke, med en ridbana på. Gjort av aluminiumfolie och lim.

o Prova på-terräng i "min" grusgrop (det är Roger och Maggans, jag vet men min status blir lite högre av "min") Häst: valfri

Å sen vet jag inte mer...

 Hej svejs!

Börjar jobba i morgon. Lite spänd eftersom risken att försova mig är stor... 7.15 är sjukt tidigt!

Av Andréa Bylock - 14 juni 2010 00:19

Nu är det tidig måndag! Jag ska snart sova, ska bara skriva ned dagens händelser lite kort!

Just idag har jag haft en härlig dag, det är först nu som skolstressen börjar avta!!

Gårdagen spenderades på det enda stället i stan, därmed inte sagt det bästa! Vi var först hos Therre, Therran, Therra, Therry! Ida, Cassie, Lindha var oxå där!!

Jag tycker så mycket om tjejorna.. Det är bara Madde som saknas.. Men ryktet säger att Madde fick sin del av kakan i helgen oxå... Senator å grejer! Bra pinkat!

Imorse vaknade jag först halv 10 å tänkte "bara en stund till", en stund till blev 2½ timme och kl 12 klev jag ur sängen... Åt traditionsenlig chips-frukost och begav mig så småningom till hästen nr 1. Red Åsbergsviken tur och retur med Jódis och Raija som sällskap. Vi träffade på kor, jag trodde C skulle välta eftersom hon var tvunget hålla koll på var kossorna höll hus under halva ridpasset och när hon väl lugnat sig kom en hund, eller var det ett får, skällande. Helt hysteriskt. Den såg oss som en julgran och sprang runt oss tills Jódis tog ett steg mot den och då blev den rädd och sprang hem....

När vi var nästan hemma kom det en hjullastare men då tyckte nog C att de räckte med dumheter och spänning så då testade hon skorna lite i diket... Matte testade tyglarna!

Joppe är mycket bättre i sin fossing och tjejerna är mucho glada över att ha sin kille tillbaka!


Väl hemma så hämtade jag upp hästarna eftersom Becca var på ingång. Longering och sadelprovning stod på schemat! Brinne och Moj-Mojje fick rasta sig. Ska inte unghästar vara omväxlande trötta/pigga. Mojje aldrig pigg, alltid trött. Schöckisen aldrig trött och alltid pigg!

Sen fick jag skjutsa hem Becca och hämta pizza... Kollade på Hairspray! Den är värsta härlig! =)


Imorgon ska jag kolla när Sara rider sin nya häst för Anna å samtidigt passa på att hämta havre. Sen har jag inget mer, förutom några sisu-lappar.. men det är smidigt!

Bör fixa med hemsidan oxå...

Onsdag börjar jag jobba. Hoppas det är lika roligt i år som förra omgången!!


Hej svejs!

Av Andréa Bylock - 13 juni 2010 02:46

tamefan sista gången Statt fick besök av mig... Det är pinsamt! Dålig musik och bara småkidz.... Förutom killen som var äcklig med Madde och den där killen som är lite äldre... Daniel W är visserligen som mig, men eftersom han är så... hmm sliskig... så halkar han ner ett par hål och kvalar in som en 89.. men tom Ida å Therre kände sig förlegade.. Jag är oxå förlegad!!

Rickard "jag är så stor i käften" Karlsson var där... men han var skräck! som vanligt


Sen vet jag inget mer just nu! Förutom att jag faktiskt var snygg... Det är sant!!

Av Andréa Bylock - 11 juni 2010 22:43

En dag som denna är sällsynt... Inträffar inte mer i den här generationen Bylock. Nästa som tar studenten är Becca och Fia...


Dagen började med en tur till Marieberg... Så här i efterhand inte så smart eftersom det blev så dyrt!! Och att jag inte hann med hästarna... :-S

Skynda hem för att byta om och sen till Isaks skola (har fortfarande inte riktigt lärt mig vilken som är Bergslag och vilken som är Bregårn...) Kollade på traktorer med mormor och Becca. Såg även en skatbebis!! Gullig

På timsbron var det student mottagning och hela altanen blev full... Härliga Matilda kom till slut... Hon är en "energyboozt" så det heter duga!! Massa god mat och Ida njöt i fulla drag!! Så nu på kvällskvisten har jag varit hos C... imorgon ska jag rida...


God natt!


Av Andréa Bylock - 10 juni 2010 23:08

imorgon tar Isak studenten.. eller tar och tar.. vad är det dom tar... han slutar skolan helt enkelt...

Här kommer lite minnen...

- Semester i Falun... minns inte vilket år...1995 kanske.. Isak och jag blev osams på vägen upp... Irriterad (rödhårig) pappa tar Isaks tutte och säger "slutar ni inte skrika slänger jag ut tutten" då började Isak i ren panik gallskrika! Hej då tutten... Vilket inte gjorde så mycket för några timmar senare, parkerade och klara för nattning, på Lugnets campingen såp låg det en rosa tutte utanför husvagnsfönstret. Efter stora hundvalpsögon genom fönstret sa mamma "men gå ut å hämta den då". Hon kokade tutten och Isak var lycklig i flera år framöver!!


Semester High Chaparall..... minns inte vilket år.... 1997 kanske... Isak har fått en knallpulverpistol. Han står och "skjuter" mot ett träd, går fram och kollar på "hålet" och pappa säger på skoj "skjut på bilen" å Isak liksom ruskar på huvudet med uppspärrade ögon, skräckslagen!!


- Isak fick i julklapp ett spel som hette Druvjakten, man fick själv "göra" en druva av lera i en form och sen skulle den där druvan ta sig igenom massa hinder oskadd. Han var (är?) dålig förlorare så den där druvan satt högt och lågt i fam. Bylocks kök!!!


- Vi har en stor hägg (??) på baksidan.. pappa sågade eller klöv ved... å så står vi där å jag säger "men det låter som nån gråter" så pappa stängde av maskinen å då sitter Isak fast i trädet, lyckats fått in huvudet i en klyka å när han skulle ta upp och ur huvudet kilades han fast ännu mer... jag ser fortfarande bilden framför mig i huvudet!! Nästan så fötterna inte nådde backen!


- En hel semester satt han i baksätet och varenda bil vi mötte så sa han "nu har det slutat regna". Jag var inte sen att haka på.... Irriterad (rödhårig) pappa ännu en gång!!

Av Andréa Bylock - 10 juni 2010 15:37

hemkommen fråan fruktansvärt slitig dag... inte!

sisu-peter på fm, gick bra... nu ska jag skriva "studiecirklar" på allt...

sen käka och dra stan!

träna lite på bilskolan, sen skrev jag upp och det gick bra...skönt!!

köpr föprhoppningsvis den 8e juli...


imorgon åker therran och jag till marieberg..

skit att hon ska med för hur ska jag lura bort henne så jag kan köpa födelsedagsgåva... hmhmhh


nu orkar jag inte skriva mer

Presentation


Andréa bloggar om allt och inget.Oviktiga och viktiga händelser i livet

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards