andreavill

Alla inlägg den 7 juni 2010

Av Andréa Bylock - 7 juni 2010 22:57

Idag har jag, om jag får säga det själv, varit rätt så företagsam!

Började med att vakna på mage och var helt invalidiserad! Armarna hade somnat och fötterna var helt felställda! Att ta sig till toan för en morgonkiss var en plåga!! Läste i min härliga "Höstoffer" av Kallentoft! Sen gick jag väl sakteliga upp å åkte till bilskolan, tragglade med dessa tråkiga frågorna... Gjorde sluttestet och alla svåra frågor.. Imorgon är det dags igen. Jag trodde i min enfald att jag snart skulle köra upp... "I augusti" What.. ? Så jag vet inte hur jag gör nu.. kollar med nån annan skola kanske..

Timsbroa fick finbesök sen, åt köttbullar och färskpotatis!! Färskpotatis är så fruktansvärt gott.. Skulle kunna äta det och cf+gräslök varje dag om det var så!!

Nästa anhalt var ridskolan... Therre och Emma och jag fixade med proppen för september hoppningen. Mätte hoppbanan, tittat på kattungar (snarare försökte) och tjötat lite oxå   

På väg hem ringde Marie-Louise och meddelade att lille ponni var utanför hagen fat ändå i den stora hagen.. Gick ner å hämtade hem dom. Dumt av Andréa att inte ta med grimma, men jag lyckades få tillbaka honom in till de andra två! Mojje ville jättegärna hem! Han är fortfarande bubblig, med bara en tand på svaj kvar att tappa!!

Käkade macka och sen C.

Fixade först med den "nya" tavlan, vi vände på den bara så blev den som ny. Klisterettiketter och finskrivning så blev den makeovrad!!

Skogsturen plus stigen vid "Bernts gärden". Den där hästen... Jag tror att hon ska klia sig då äter hon å så ska hon bajsa när vi är i nedförsbacke.. Balans lika med noll... !

Men hon var faktiskt bättre än vad jag hade trott! Så imorgon är vi på't igen. Låt oss hoppas att skorna sitter kvar så vi kan "komma igång" nån gång innan pension!

Red i stövlarna för första gången på massa massa år! Det var inte så farligt, ska ta ett par tunnare strumpor så blir det inte så svettigt nästa gång...


Nu lockar Kallentoft och sängen...

Imorgon återigen bilskola men även stängsling utav hagen...

Presentation


Andréa bloggar om allt och inget.Oviktiga och viktiga händelser i livet

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards