andreavill

Alla inlägg den 11 juli 2010

Av Andréa Bylock - 11 juli 2010 20:49

Den här dagen går till historien som en av de varmaste jag upplevt. Då var jag ändock i Turkiet i 35-gradig värme en gång!


Började med att ta in Bovikarna vid tolv och såg till att de hade det gött!

Åkte sen en sväng, på jakt efter en liten spade. Dock omöjligt, men fick med mig massa annat "bra..??" hem.

Jessica har varit här å ridit, det gick väldigt bra. Trött ponny! Nästa gång på tisdag.

Sen kom regnet!! med besked. Trodde dock att åskvädret tog min dator, men jag hann dra ur pluggen innan! Skönt...


Imorgon blir det Örebro, ska fixa nya körkortet och köpa saxar. Sen Övre Östa å titta på Kärstin!

Nu ska jag cyklar runt kvarteret!


Hej å hej

Av Andréa Bylock - 11 juli 2010 11:40

Hon gissade rätt på barn, utan att ens behöva ha alternativ!!! Men han hade oxå hjälp från grannbarnen tvärs över gatan!!!


Ja men visst är det spännande med bloggkrig eller vad det nu kan kallas.. Jag var en väldigt beskedlig tonåring så jag antar att mitt rebelliska liv kommer ikapp mig nu!


Vill oxå gratulera Kina som efter tusen dagar av väntan äntligen fått ett föl... Alltså hästen Tea, men jag kan tro att det var värt väntan och sömnbristen!!

Av Andréa Bylock - 11 juli 2010 00:25

Loggade in och såg att jag hade 1 kommentar.. nyfiket (som vanligt) klickar jag på länken... då står det så här:

"bah!! Hur kan denna bloggen ha så många besökare som den har. ? Bara text text och åter text. Det var sista gången jag kollade denna."  av Anonym

Men gud så skönt, för det är ju ändå ett liv i frihet du lever... det är inte så att jag tvingar folk att läsa, under pistolhot!

Jag har väl aldrig utgett mig för att vara teknisk begåvad så att jag kan få med bilder, ännu värre filmer.. Men jag är glad för det!


Nu till något knasigare!

Jag kom till stallet vid sex igår kväll å då var det fullt pådrag i stallet. Pappan och de två barnen försökte bestämt få grannpojkarna att sluta ösa ner hö från skullen och gå hem!! De förstod inte alls varför? Så mamman gick över till grannpojkarnas pappor (det är alltså tre olika barn uppdelade i två hus, med varsina pappor, alltså ingen utltramodern familj i Gardell/Levengood-anda) och sa att det bara är varsågoda för barnen att komma tillbaka för att ösa upp höet igen.

Höet, som är gammalt, ligger på skullen för att isolera mot kyla på vintern eftersom vi bara använder oss av ensilage som då står ute.. jaja ni fattar.

Barnen är 2x 7 år och 1x 4 år så det är ju inte direkt stora, men har ändå lyckats ösa ner en bradigt stor hög. Efter 20 min så går papporna hem och byter om för de inser att de bör hjälpa till om de önskar bli klara på fredagen...
Det roligaste var när jag sa till dom att höet ligger där av en anledning. "Jaha, vi ville bara hjälpa er att städa bort det gamla höet!"

Ni kanske tycker att "åhh va gulligt!" Men till saken hör att de har varit där flera gånger å öst och varenda gång fått skäll... När jag påpekade detta svarade de med rådjursögon; "Vi visste inte..."

Tack vare att jag visste att de varit där tog jag på mig mina "spana efter andra hyss-glasögon". Då såg jag min rosa hink hänga på tanken, den ska alltså annars vara i transporten. Märkte oxå när jag hämtade spån att det ena låset på transporten var öppnat...

Tänkte "jäkla ungar"

Idag var Sofie där och skulle låna transporten och då skulle jag visa dom hur luckan funkar å då ramlar hela luckan liksom av. Satt bara fast nere till vänster. Jag har alltså en kombi-ramp. Man kan välja om man vill ha dörr eller ramp liksom. Å nere till höger sitter en stor sprint som i sin tur har en sprint för att inte studsa ur..

Jag blev helt nervös eftersom jag inte hade kollat ordentligt efter Carro hade lånat den om den var "intakt". Knackade på hos den ena grannpappan med ett barn. Frågade om barnet hade lekt vid min transport... "Nej det har vi inte" Han svor bestämt att han inte visste något om någon sprint. Pappan erbjöd sig att följa med för att kolla om han kunde laga på nåt sätt.... Då vill barnet bestämt följa med... Vid transporten började barnet att röja runt med en spade och av en "händelse" frågar han "Är det den här sprinten ni letar efter?" Öhh ja såklart att det är den...

Så slutet gott allting gott liksom...

Jag tänker på vad som hade hänt om barnen hade fått luckan på sig... ??!! Mosbarn!

Så är det att bo i Linnebäck....


Spånade upp C's tillfälliga boende idag. 7 stora kärror och 2 små och det är inte ens så mycket som det ska va... Stora boxar!!   


På kvällen var jag hos grannen, fick äta jättegod cheesecake! Mycket knasigt folk..

Imorgon blir en lugn dag!

Saknar MIT....



bah!! Hur kan denna bloggen ha så många besökare som den har. ? Bara text text och åter text. Det var sista gången jag kollade denna.

Presentation


Andréa bloggar om allt och inget.Oviktiga och viktiga händelser i livet

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards