andreavill

Alla inlägg den 9 september 2010

Av Andréa Bylock - 9 september 2010 21:25

Så här var meningen... pikétröja från Anky blev pikeurtröja....


Idag har jag varit vid naturreservatet Kvismaren i Örebro. Det häftigaste var de två väldigt unga ca 17 år gamla ringmärkarna som utan problem artbestämde fågel efter fågel, de mätte, vägde och undersökte bofinkar, järnmes, starar och alla möjliga småfåglar!Själv var jag nöjd att jag kunde 11 av 12 av sveriges vanligaste fåglar.. hmm snacka om att ligga i lä...


Sara och Hamboll hoppade lite på kvällen och det gick väldigt bra. Så nu är målet 80 cm på Påskhoppningen! Det vet jag bestämt att de klarar!


Sen upp till C och A, de fick sig en borst och en myspysstund. C fick stå med BoT på bakbenet som hon skadade i somras i hopp om att få ner tjockleken lite..

Fungerar det om man sätter en padd på magen på sig själv...??

Nu funkar det bra i hagen, annat var det igår när Joppe (pilen) hade Boviken Derby med Angel som hare... Svettiga som "jordsvin" var de båda två och Anna och jag fick fly för livet in i brännässlorna! Men idag fick jag rapporter om att det hade både gnussats och kliats! Jobbigast hade C på kvällskvisten då hon och J fick gå ner till de stora.. Hon kämpar som en besatt med att få någon som helst "privacy" med islandshästen...

Imorgon blir det hurtigrutten på fm; stan, rida, packa, få hästen skodd (please please snälla hovslagargud) för kl 16.15 beger vi oss från Charleswood för att hämta upp Idaho och sen vidare mot Maddefan.. För mexikansk fest.. Haha plättlätt, jag vet vad jag ska va! En tequilamask såklart..


Hej då bloggen... Hej hej lovely tiramisu-glass!!!

Presentation


Andréa bloggar om allt och inget.Oviktiga och viktiga händelser i livet

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards