andreavill

Alla inlägg den 8 september 2010

Av Andréa Bylock - 8 september 2010 22:13

pikuertröjor?

Av Andréa Bylock - 8 september 2010 11:29

Mitt liv har ställts lite på ända då jag har införskaffat ett projekt..

Sysslolös som jag är    


Numera står lilla Angel i stallet i Boviken och ska försöka dra sig undan dödsgapets kant. Det är en gullig liten brun tjej med söta ögon som inget hellre vill än att bli lite skrubiiskrubbad var som helst... Fortsättning följer =)


C tycker sådär om sin nya "väninna", först och främst klargjorde hon att "du får skaffa dig en egen islandshäst, den enögda är min! Efter mycket hot och påminnelser om Strömsholm resan i juli (från min sida) kom C in med endast två svullna bakben och lite skrapsår på höger bak...

Eftermiddagen bjuder på ytterligare ihopsläpp då Joppe ska få lukta på den nya.. Då får C & lilla J stå kvar inne för C kommer nog storkna om hon ska hålla reda på "sin" man förutom islandshästen....

Har nu ridit på C ett par dagar, lagom cowboysig i jeans, först kändes det stelt och lite ojämnt i bakbenen men de sista dagarna kändes det okej. Så idag ska vi gå på Klaravägen och se om vi kan hålla sams, för där brukar vi vara oense om var platsen för hemvändning är...

Mojje kämpar på! Skötsam som vanligt. Idag ska Ami rida igen..

Måste säga att det är fruktansvärt jobbigt att släpa på sadel fram och tillbaka... Note to self: Kom ihåg att köpa en sadel!

Har iofs min Albion ute på annons så den borde kanske snart "dra" in lite pengar..


Var ju på vuxen fest i lördags. Väldigt roligt! Tiden gick väldans fort och maten var väldans god! Blandningen av folk var salig men intressant! Vi har nog fått ihop en säsong av Linnebäcksfruar här... Ur psykologiperspektiv var det ännu mer intressant! Vi lärde oss att Bettan har en inneboende pyroman och att när spriten går så syns den obefintliga taktkänslan i knäna!


Söndagen ägnades åt hästarna (nähä?). Tömkörning av Brinne och ponny/rehab ridning på Savve.

Åkte sen med Therre, co-driver/kartläsare/sinnesupplättare var min titel denna dag. Åkte på andra sidan Möckeln för lite Cia-träning. Jag gillade hennes melodi; tufft och bestämt men rättvist mot hästen, det är så jag oxå försöker tänka.. Så när jag är mer igång (nähä?) så ska jag prova på... Therre fick veta att hon levde! 


Skolan har varit okej, lyckades bara förväxla nötväcka mot lövsångare på vår dugga om skogen lövträd, fåglar, mossor & lavar. Så jag är nöjd!

Imorgon ska vi till Kvissmaren där vi ska titta på fåglar och andra djur som lever vid vatten.


Nu ska jag göra pankisar eller pangkakor.. För det är ju så man säger...

Resten av dagen ägnas åt hästar och barn och djur i övrigt! Skulle iofs vilja läsa lite i mina skolböcker... hehe! Tenta snart tror jag!


Okej hej!



Presentation


Andréa bloggar om allt och inget.Oviktiga och viktiga händelser i livet

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards