andreavill

Alla inlägg den 9 januari 2010

Av Andréa Bylock - 9 januari 2010 20:15

fortfarande jäkla kallt! Tårna är borta sedan länge och kinderna håra som is!

Idag hade jag morgonen i stallet, skyndade mig hem å sov en liten stund! Fortfarande varmt efter brasan igår kväll. Jag köpte hästmat och hämtade Rebecca vid elva sen red hon på grabbarna. Brinne är en riktig guldstjärna! Dock lite på bushumör idag...   <-- så snabb i galoppen!

Mojje inte lika snabb(!), han vill helst, om han får välja, stå blickstilla! Å när matte smackar så blir det rivstart. Bara för Becca att hålla i sig.

En bra sak som vi lärt småkottarna är att de får godis nästan alla gånger de stannar så de förknippar ptroo med morot. Inte alltid härlig känsla för ryttaren, (whiplash) men de stannar alltid!


Nu väntar jag på att mamma ska komma med näring eftersom det straffar sig att inte äta frukost, då gör magen uppror! Viva Proviva!! Å lite glass.....=)


Tidningen Ridsport har en artikel som heter "Sköt hästen rätt i kylan". Eftersom jag är lite av en sucker for drama, så trodde jag att Sköt var från verbet skjuta! Många tankar innan artikeln kom upp!

-25 grader är väldigt kallt, men trots att vi verkar ha ständigt 10 minus i stallet nu så är hon alltid varm under täcket. Hon får dock extra extra av sin matte om kokar upp vatten i vattenkokaren så hon får ljummet vatten.

Älskar mitt Horseware täcke, det är bra passform! Inga bogveck eller att det "viker isär" sig i fram. Ska verkligen spara pengar så jag kan köpa ett till på Scandinavium, som är snart snart... Semester!


"Never eat more than you can lift"

The one and only Miss Piggy!

 

Presentation


Andréa bloggar om allt och inget.Oviktiga och viktiga händelser i livet

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards