andreavill

Alla inlägg den 10 mars 2010

Av Andréa Bylock - 10 mars 2010 22:17

Dagen har gått som snabbt!! Promenerade med Mojje, han är lite som en sakletare och det han hittar det äter han! Idag hittade han löv och pinnar. Vi gick till och med på grus, ni vet det som finns längst längst under snön.Skyndade mig upp till Caiprinhia och red en snabbis. Syftet var att rasta henne och det lyckades. Först vill hon inte aldrig någonsin galoppera höger galopp sen idag ville hon bara höger... Crazydriving horse!

Ilade mig hem för att göra mig iordning för massage.. Ni vet, raka benen och tvåla sig ordentligt! Jätteskönt som inte alls gjorde ont.. Vissa "skelett" som jag hade på ryggen var visst inte skelett utan väldigt stela muskler.. Fick två stretchövningar som jag ska göra varje dag! Meen vet ni hur min kvällsritual skulle se ut om ja gjorde allt...??

- Skölja näsan med saltvatten

- Ta kortison-nässpray

- Tandtråda tänderna

- Borsta tänderna

- Fluxa tänderna

- Tvätta ansiktet

- Smörja ansiktet, armbågarna och händerna

- Ta två flourtabletter

Och nu dessutom stretcha! Alltså jag hinner verkligen inte med. Får höra av mig till televisionen å höra om programmen de kör kl. 21 kan flyttas till 20 då jag börjar leva ett ickestudent liv!

Alltså nu gör jag inte dessa saker varje dag, förutom flourtabletterna och tandborstningen, utan bara när andan faller på!


Sen var jag till ridskolan för att vara standin eller standby!?

Den första gruppen var en riktig glädjespridar grupp..!! Lilla barnets kommentar när jag säger att jag kan kasta upp henne... "-Jag väger kilon, bara så att du vet!"

Sista gruppen har verkligen gjort framsteg sedan sist! Dessutom fick jag springa med barnen i galopp! Hur var det konditionen?? Vilken??

Åkte tillbaka till stallet för tredje gången för idag, skulle kolla om jag fyllde vatten och göra en höpåse till C. Hon var inte så pratsam så jag tänkte skrubba lite på Indra med grepen. Men det är inte alla hästar som är vana att bli krattade på ryggen när våren närmar sig! Trodde tjugefemåringen skulle hoppa ut, men efter lite list och lur så kom hon på att den var galet skönt!

Fick komma hem och se på Grey's. Ville äta något sött men det fanns inget... Uppfinn något gudomligt gott som faktiskt är galet nyttigt!!


Nu natten med lite Dr Drew och saxgalningar!

Av Andréa Bylock - 10 mars 2010 09:08

CougarTown igår var bra för mina skrattmuskler!! Haha....


Ridskolan hade tävling i dressyr i helgen och jag vet inte om det är för att det är ponnysar eller tjejer med hormoner i uppror men jag blir så trött och tänker att aldrig mer en ponnytävling när jag sitter där i sekretariatet och hör alla konstiga bortförklaringar om dittan och dattan!!

- Man bör inte stå och gaffla om att man fick dåliga poäng... Som alltid; orättvist bedömd blablabla... Det är en bedömningssport!

Men värst är när mamman ska förklara sig i sekretariatet varför procenten bara va dryga 60... Ja kanske för att hon red som skit...?! Okej det är bara "barn" och jag är "vuxen" men va fan då får väl de vuxna runt omkring vara med och styra vad som kommer ut...

Spännande när ponnyn ev. byts mot storhäst!


Sen gillar jag "flickan" som åkt långt för hon "visste" att man fick tävla ponny när man var 19...

Lider alla ponnytjejer av dyslexi?? Det mesta går att läsa sig till... (säger den akademiskt läströtta?!)

Det är egentligen mest synd om henne eftersom hon blir så stärkt i sin tro att detta är rätt sätt att göra! För att behålla sin heder så hade det bästa bara kanske varit att vara glad över att man har en fin så ponny och verkligen försöka ta till sig vad som står på protokollet.


Okej blablabla...

Har hittills idag släppt ut hästarna och nu väntar jag på lillebror som ska komma å hämta bilen! Han ska minsann få åka till Örebro och käka god mat på Kinamuren, själv får jag Polarkaka med ost om jag har tur!


Ska rida sen/snart... Och sen ska Mojje få hänga med ut om det inte är för halkigt! Massage och sen jobb!! Somnar gott ikväll igen...








Presentation


Andréa bloggar om allt och inget.Oviktiga och viktiga händelser i livet

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards