andreavill

Alla inlägg den 8 mars 2010

Av Andréa Bylock - 8 mars 2010 19:31

Dagen har gått fort! Redan halv åtta hos mig =)


Lite snabb uppdatering ang. helgen kommer nu:

Lördagen spenderades på Botorp, vi skulle ju inte hjälpa till men så blev det i alla fall!! Med vi menar jag Therre and I! Knoppade man, letade i TR osv osv.....

Sen red vi, med vi menar jag Rebecca, på Brinne som skötte sig först väldigt dåligt tills vi kom på att vi, med vi menar jag Rebbecca and I, kunde se hur ridbanan var. Den mängd snö som förväntades var mer än den mängd som upplevdes! Brinne-gris fick springa sig svettig! Mitt hämndbehov har väl aldrig varit så tillfredställt som då!

Jag bestämde att Mojje inte behövde motioneras, inte för att han var på något sätt trött utan för att matte inte orkade med den dysfunktionella tonåringen en dag till! Och då menar jag hästen och inte den faktiskta tonåringen

Caiprinhia fick oxå en lugn dag, matte var helt enkelt för svag! Hem och vila för att sen åka till Woodys för lite käk! Nu kommer jag på att jag nog redan skrivit det här.. Note to self: läs igenom bloggen lite snibbsnabbt innan du börjar på ett nytt inlägg!

De var i alla fall väldans gott!!

Söndagen då... sovmornade mig till tio, elva var det hoppning med tjejerna! De kämpar på så fint med sina inte alltid lätta ponnisar!!

Ilfartade mig hem för att vakta Rebecca när hon red på Brinne och sen på Mojje. Båda småkottarna skötte sig fint! Glad matte kunde därefter inta lite tråkig havregrynsgröt, med alldeles för mycket äppelmos innan hon styrde bensinslukaren till Boviken. Caiprinhia premiärade sig en uteritt som solist! Skötte sig prima!

   

Sen växla hästar och göra Joppe beredd för Botorp! Han var redan pälsglansad och fin!! Red ett dressyrpass, med tortyrlånga stigläder.... Galoppen är vår bästa gångart.. Kommer passa oss bra den dagen då vi ska komponera vårt kürprogram, men än så länge så är det väl bara att nöta på med jäkla trav och mellanskritt inför L:B3 debuten!!

När vi väl var tillbaka i stallet kände jag mig svag... Inser lite fint att "Mr Migrän" är på påhälsning! Skyndar mig till Kronis för Fanta och en Margerita med annanas och snabbt hem!! Halv tio somnade jag som ett barn och vaknade inte förrän tolv timmar senare....

Har idag varit runt med mormor och sen beställde jag klipptid. Fick med mig en jacka hem, en fint klargrön regnjacka från Didriksson så nu kan vårens regn komma!!


Red sen på söta gulliga C... Samma runda som igår, och det var lite läskigare för det var sparkar, hundar och skidåkare på vägen! Men är man en spejare så är man!

Rebecca frågade mig häromdagen om Caiprinhia på nåt sätt i ridningen var lik sin mamma... Nu vet jag!! De ska glo lika mycket när man rider!! Så där så man blir lite smått irriterad!!

Väldigt fin dag med sol och vårdoft!


Imorgon är det inte så härlig skola vid inte så härliga kl 8.15 Jag gillart inte.. men det är ändå tusen gånger bättre än 13.15-15, förstör en hel dag! Så på onsdag får jag massage vid 15 så då får uni klara sig utan mig!!


Läste havrepappas härliga blogg..Rubriken "Det är så känsligt med ponny". Folk blir helt vilda och kommentarerna osar försvarsställning!!


Det är nog för mig för idag!!

Josefine... jag saknar dig!!  Hoppas slädturen var härlig och lille V-killen var nöjd med spansk pasta?! Några Ballerina Kladdkaka hoppas jag han fick i alla fall!!

Presentation


Andréa bloggar om allt och inget.Oviktiga och viktiga händelser i livet

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards