andreavill

Alla inlägg den 7 maj 2010

Av Andréa Bylock - 7 maj 2010 10:26

Dagen då Therre och jag for mot Örebro blinkade det en kamera i våra ansikten.. Åkte kanske 75-80, det var vägbygge så det var satt till 70. Men jag wnet with the flow... Som då åkte i 75-80. Men den lilla provisoriska kameran hade target insight när han såg grönfärgad V70 av skruttig årsmodell..

Mamma ringde i dag och meddelade att Polisstyrelsen bytt taktik, istället för att få ett kort hem i brevlådan med den som körde bilen får man nu ett papper där man ska ange vem som körde bilen vid tillfället.

Kruxet med kortet var ju att då knde man säga "nej, det där är inte jag" Å så tack å hej!

Men nu förlitar de sig på att folk ska ange varandra högt och lågt. Jag tycker det är lite småsint... Nu är ju hon tvingad att skriva något namn där; antingen sitt eget eller vem det nu var som körde bilen. Det är lite fisigt av polisen.

Men det är ju samma stil som "vem vare, vem vare som kasta" men polisen göra en egen "vem vare, vem vare som körde".

Jag vet att man ska inte köra för fort... Jag tar min bot om det nu är så men de kan väl i alla vara där å skriva den... Men eftersom de alltmer övergår till socialamedier så avlyssnar de säkert min telefon och har koll på min datatrafik! Å då vet de iochmed detta att det var jag som körde för fort...


Nu skrev jag en sak som jag var tvungen att ta bort för jag hade nog blivit hårt åtgången om det hade lästs av fel personer... =)


Känner bara att kan de inte använda kamerorna till att ta kort på de som misshandlar, våldtar och är allmänt farliga för allmänheten... Men just det, då blev det en  kränkande handling att utan folks vetskap ta kort på dom...


Nu säger jag inget mer...

Presentation


Andréa bloggar om allt och inget.Oviktiga och viktiga händelser i livet

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards